Protocol coronavirus

Sterel c.s. Notarissen volgt de richtlijnen van het RIVM en de regering

Dat betekent dat alle afspraken voor het tekenen van akten vooralsnog doorgaan. Wel proberen we zo veel mogelijk akten bij volmacht te tekenen. Er zijn akten waarbij de wet voorschrijft dat de persoon zelf moet tekenen. In dat geval dient u dus op kantoor de akte te tekenen. Heeft u een afspraak voor het tekenen van een akte? Neemt u dan a.u.b. contact op of dit ook per volmacht kan.

Wilt u een bespreking of heeft u daarvoor al een afspraak? Dit kan, maar het liefst telefonisch of per videogesprek.

Als u een gemaakte afspraak wilt uitstellen vragen wij u om tijdig met ons contact op te nemen.

Bij een bezoek aan ons kantoor verzoeken wij u vriendelijk om, voor uw en onze veiligheid, ons kantoor te bezoeken met een mondkapje.

Sterel c.s. Notarissen probeert het aantal mensen dat op kantoor langs komt te beperken. Iedereen die niet essentieel is voor het passeren van een akte of een bespreking, zal de toegang tot kantoor worden geweigerd. (wij ontvangen dus alleen de partijen die genoemd staan in de akte)

Hoewel dit ook door ons als onaangenaam wordt ervaren zult u geen hand krijgen als begroeting.

Bij binnenkomst van ons kantoor wordt u verzocht van de klaar staande handontsmetter gebruik te maken.

Iedereen die op ons kantoor komt wordt bij de voordeur opgevangen door een van onze medewerkers en begeleid naar een bespreekkamer.

Om contact met harde voorwerpen of -oppervlakken zoveel mogelijk te vermijden zullen alle deuren (dus ook die van de bespreekkamers) alleen door onze medewerkers worden geopend en gesloten.

Onze medewerkers zullen gedurende de dag de bespreektafels regelmatig ontsmetten.

Houdt u er rekening mee dat u geen gebruik kunt maken van onze toiletten

Om contact met harde oppervlakken zoveel mogelijk te voorkomen zal er geen koffie/thee of andere drank aan cliënten geserveerd worden.

Komt u niet te vroeg op uw afspraak. Wij willen voorkomen dat er te veel mensen in onze wachtruimte aanwezig zijn. (Wacht u tot het tijdstip dat u een afspraak heeft buiten het kantoor)

Wij verzoeken u met klem, als u één of meerdere van de volgende klachten heeft dan wel besmet bent met het coronavirus niet naar kantoor te komen:

  • verkoudheid
  • hoesten
  • keelontsteking
  • koorts

Wilt u in die gevallen contact met ons opnemen om te kijken of wij tot een passende oplossing kunnen komen.

Voor nadere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.