Sterel online service

Sterel online service

Iedereen moet zijn notariële akten op kunnen stellen zonder dat dit de hoofdprijs kost. Daarom maken wij de drempel om een akte op te stellen zo laag mogelijk.

Dat doen we door jou goed te informeren over wat er kan worden geregeld, hoe en waarom. Wij stellen je in de gelegenheid zelf in eigen tempo je akten op te stellen. Rustig nadenken over de diverse keuzes, nalezen en eventueel een vraag stellen, dat is een van de voordelen van het online regelen van notariële akten.

Easy Notarissen Amsterdam

Zelf in 4 stappen je standaardakten regelen via Easynotarissen

Voor zowel particulieren als ondernemers gaat het snel, want je doet in 4 stappen zelf het voorwerk online. Daardoor heb je nog maar één afspraak bij ons nodig. Wij checken en ondertekenen je standaardakten. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is – voor een vaste, lage prijs.

www.easynotarissenamsterdam.nl

ING

Profiteer van een vast bedrag voor al uw notariskosten

Bij het regelen van uw hypotheek is het prettig als u duidelijkheid heeft. Met de Notarisservice van de ING weet u precies waar u aan toe bent: u betaalt een vast bedrag voor al uw notariskosten.

www.ingnotarisservice.nl

Nu Testament

Zelf je testament en/of samenlevingscontract regelen via NuTestament

Dat heeft zo z’n voordelen. Het gaat snel, want je doet zelf het voorwerk online. Daardoor heb je nog maar één afspraak bij ons nodig. Wij checken en ondertekenen je testament en/of samenlevingscontract. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is – voor een vaste, lage prijs.

www.nutestament.nl

Nu Levenstestament

Zelf de regie houden met een NuLevensTestament

Zelf de regie houden. Dat regel je in je levenstestament. De generatie van nu is uitstekend in staat om zelf keuzes te maken. Online zaken doen is de normaalste zaak van de wereld. Door je online de gelegenheid te geven zelf belangrijke vragen te beantwoorden, bespaar je ons als notaris veel tijd en daarmee kosten. En dat zie je terug in onze prijzen.

www.nulevenstestament.nl

HEMA

Hema notarisservice

In een testament of samenlevingscontract staat wat jij wilt dat er gebeurt met je geld, je huis en je spullen als je overlijdt. Ook kun je in jouw testament of samenlevingscontract laten vastleggen wie jouw minderjarige kinderen opvoedt als je overlijdt. Met de HEMA notarisservice maak je simpel en snel een testament of samenlevingscontract met hierin jouw wensen.

www.notarisservice.hema.nl

Ligo

Regel al je juridische zaken makkelijk en snel via Ligo

Zelf goedkoop en gemakkelijk een bv en/of stichting oprichten of aandelen overdragen? Dat kan heel eenvoudig via Ligo. Het juridische internetplatform voor startende ondernemers.

www.ligo.nl

Nationale Notaris

Nationale Notaris is een landelijk netwerk van hooggekwalificeerde notariskantoren met meer dan 50 notarissen in heel Nederland. Zij zijn een laagdrempelige organisatie die het verkrijgen van notariële producten en aanverwante diensten zo makkelijk mogelijk wil maken

www.nationalenotaris.nl

DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris heeft al duizenden mensen geholpen bij het opstellen van een akte. Ze bestaan dan ook al sinds 2009. Zij werken samen met notarissen in het hele land.

www.doehetzelfnotaris.nl

NLnotariaat

NL Notariaat

NL Notariaat verzorgt de ING notarisservice. Met de Notarisservice van de ING weet u precies waar u aan toe bent: u betaalt een vast bedrag voor al uw notariskosten.

Call Now Button