Ons team

Team Sterel Notarissen

Sterel Notarissen is een vlot, open en allround notariskantoor. Voldoende groot voor scherpe, deskundige analyses en klein genoeg voor een warme betrokkenheid bij en een oprechte interesse in onze klanten. Wij adviseren je graag over familierecht, erfrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en Caribisch recht.

Sterel Notarissen is toegankelijk voor particulieren en ondernemers met een klein en groot budget. Je kunt bij ons namelijk kiezen uit notarisdiensten met verschillende serviceniveaus. Zo bepaal je zelf de hoogte van de notariskosten.

Wij stellen ons team graag aan je voor

Dutch Caribbean Law Frank Sterel Notaris

Mr. Frank R. Sterel
Notaris

In 1987 begon Frank zijn loopbaan als kandidaat-notaris bij Krans, Helmig & Stuijt Notarissen en Advocaten in Haarlem. Hij deed hierna ervaring op bij Lubbers & Dijk Notarissen in Amsterdam en CMS Derks Star Busmann in Utrecht met als specialisatie ondernemingsrecht. In 1998 werd hij tevens partner ondernemingsrecht bij CMS Derks Star Busmann en werd hij benoemd tot notaris in Amsterdam. In 2004 richtte Frank Sterel c.s., Notariaat, Estate Planning & Mediation op in Amsterdam.

Mail Frank via fsterel@sterelcs.nl.

Gregor van der Burght

Prof. mr. Gregor van der Burght
Of counsel en mediator

Gregor is emeritus hoogleraar in privaatrecht, notarieel recht, notarieel belastingrecht en familie- en erfrecht. Hij is actief in verschillende functies zoals Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof te ‘s-Gravenhage, gecertificeerd Mediator Nederlands Mediation Instituut, hoofdredacteur Erfrecht (Groene Serie, Kluwer), hoofdredacteur maandblad Estate Planner (Estate Planning Expert), redacteur maandblad Fiscaal Tijdschrift Vermogen (SDU), auteur Erfrecht (Pitlo-serie; Kluwer), auteur Personen- en Familierecht (Pitlo-serie; Kluwer). Sinds begin jaren tachtig is Gregor in verschillende functies internationaal actief o.m. voor de Asian Development Bank en de EU, voorts in de Nederlandse Antillen en Aruba, Verenigde Staten, Canada, Indonesië, China, Zuid-Afrika en in een aantal Oost-Europese landen.

Mail Gregor via gvanderburght@sterelcs.nl.

Mariamne E.C. Kuipéri

Mr. Mariamne E.C. Kuipéri
Of counsel

Mariamne is in 1999 haar loopbaan als kandidaat-notaris begonnen bij CMS Derks Star Busmann in Amsterdam met als specialisatie ondernemingsrecht. 2004 is zij als kandidaat-notaris gaan werken bij Sterel c.s., Notariaat, Estate Planning & Mediation met als specialisatie ondernemingsrecht. Mariamne is van 2009 tot en met 2014 als notaris aan Sterel c.s. verbonden geweest. Thans is Mariamne als “of counsel” voor Sterel c.s. beschikbaar.

Mail Mariamne via mkuiperi@sterelcs.nl.

Erik Scholte

Mr. Erik Scholte
Waarnemend notaris

Erik studeerde Nederlands en Notarieel Recht in Nijmegen. Na zijn afstuderen is hij ruim 25 jaar als kandidaat-notaris werkzaam geweest bij verschillende notariskantoren, met name in de familierecht- en de onroerend goedpraktijk. Daarnaast heeft Erik gedurende 14 jaar gedoceerd aan de Opleiding voor Notarisklerk. Erik adviseert graag omtrent maatwerktestamenten en estate planning voor vermogende particulieren. Sinds februari 2020 is Erik werkzaam bij Sterel c.s., hoofdzakelijk als waarnemend notaris te kantoor Uithoorn en daarnaast ter ondersteuning van kantoor Amsterdam. Erik spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Mail Erik via escholte@sterelcs.nl.

Reshma Moerahoe

Mr. Reshma Moerahoe
Kandidaat-notaris

Reshma is in 2013 begonnen met werken als notarieel medewerkster bij Dudok Bouw- en Vastgoedrecht. In de periode hiervoor heeft zij stage gelopen bij meerdere notariskantoren, waaronder in Suriname en Curaçao. Daarna is zij actief geweest als kandidaat-notaris bij onder meer Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen en Van Ligten & Van Ligten waarna zij in april 2020 bij Sterel neerstreek. Inmiddels heeft zij veel werkervaring opgedaan in de vastgoedpraktijk en algemene ervaring opgedaan in de familiepraktijk.

Mail Reshma via rmoerahoe@sterelcs.nl.

Dominique Grotegoed

Mr. Dominique Grotegoed
Kandidaat-notaris

Dominique Grotegoed is sinds 2017 werkzaam als kandidaat-notaris. Nadat zij ervaring heeft opgedaan op het gebied van corporate bij internationale advocaten- en notariskantoren is zij in 2020 gestart bij Sterel c.s. Notariaat, Estate Planning & Mediation. Dominique is werkzaam binnen de sectie ondernemingsrecht en adviseert zowel nationale als internationale cliënten op het gebied van ondernemingsrecht waaronder herstructureringen, fusies en overnames, joint ventures en de oprichting van rechtspersonen.

Dominique is afgestudeerd in Notarieel Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Dominique spreekt Nederlands en Engels.

Mail Dominique via dgrotegoed@sterelcs.nl.

Kavita Soenessardien

Mr. Kavita Soenessardien
Kandidaat-notaris 

Kavita is werkzaam als kandidaat-notaris bij Sterel cs sinds januari 2020 op de onroerend goed afdeling (specialisatie erfpacht). Kavita studeerde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Mail Kavita via ksoenessardien@sterelcs.nl.

Call Now Button