Ons team

Team Sterel Notarissen

Sterel Notarissen is een vlot, open en allround notariskantoor. Voldoende groot voor scherpe, deskundige analyses en klein genoeg voor een warme betrokkenheid bij en een oprechte interesse in onze klanten. Wij adviseren je graag over familierecht, erfrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en Caribisch recht.

Sterel Notarissen is toegankelijk voor particulieren en ondernemers met een klein en groot budget. Je kunt bij ons namelijk kiezen uit notarisdiensten met verschillende serviceniveaus. Zo bepaal je zelf de hoogte van de notariskosten.

Wij stellen ons team graag aan je voor

Dutch Caribbean Law Frank Sterel Notaris

Mr. Frank R. Sterel
Notaris

In 1987 begon Frank zijn loopbaan als kandidaat-notaris bij Krans, Helmig & Stuijt Notarissen en Advocaten in Haarlem. Hij deed hierna ervaring op bij Lubbers & Dijk Notarissen in Amsterdam en CMS Derks Star Busmann in Utrecht met als specialisatie ondernemingsrecht. In 1998 werd hij tevens partner ondernemingsrecht bij CMS Derks Star Busmann en werd hij benoemd tot notaris in Amsterdam. In 2004 richtte Frank Sterel c.s., Notariaat, Estate Planning & Mediation op in Amsterdam.

Mail Frank via fsterel@sterelcs.nl.

Gregor van der Burght

Prof. mr. Gregor van der Burght
Of counsel en mediator

Gregor is emeritus hoogleraar in privaatrecht, notarieel recht, notarieel belastingrecht en familie- en erfrecht. Hij is actief in verschillende functies zoals Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof te ‘s-Gravenhage, gecertificeerd Mediator Nederlands Mediation Instituut, hoofdredacteur Erfrecht (Groene Serie, Kluwer), hoofdredacteur maandblad Estate Planner (Estate Planning Expert), redacteur maandblad Fiscaal Tijdschrift Vermogen (SDU), auteur Erfrecht (Pitlo-serie; Kluwer), auteur Personen- en Familierecht (Pitlo-serie; Kluwer). Sinds begin jaren tachtig is Gregor in verschillende functies internationaal actief o.m. voor de Asian Development Bank en de EU, voorts in de Nederlandse Antillen en Aruba, Verenigde Staten, Canada, Indonesië, China, Zuid-Afrika en in een aantal Oost-Europese landen.

Mail Gregor via gvanderburght@sterelcs.nl.

Jan Hens Derkman

Mr. Jan Hens Derkman
Notaris

In 1999 begon Jan zijn loopbaan als kandidaat-notaris bij Smalbraak Notarissen in Zutphen met als specialisatie familierecht. Bij De Boer & Bleeker Notarissen in Laren voegde hij de specialisatie onroerend goed eraan toe. Hierna heeft hij bij Scholvinck Jager Notarissen in Haarlem ook nog enige ervaring in het ondernemingsrecht opgedaan. Sinds 2007 werkt Jan bij Sterel c.s. Jan is begin 2009 benoemd tot notaris in Abcoude en houdt zich voornamelijk bezig met familierecht en onroerend goed.

Mail Jan via jderkman@sterelcs.nl.

Rekha S. Rambali-Jhagroe

Mr. Rekha S. Rambali-Jhagroe
Toegevoegd Notaris en gecertificeerd Estate Planner

In 1999 is Rekha haar loopbaan begonnen als kandidaat-notaris bij notariskantoor mr. R.M. Dom in Voorburg met als specialisatie familierecht en onroerend goed. Hierna heeft zij haar functie voortgezet bij Vanderveen & Kurk Notarissen in Zaandam met als specialisatie ondernemingsrecht. Ze heeft tevens als waarnemend notaris gewerkt bij Van Esch Wisse Notarissen in Hoofddorp en als kandidaat-notaris bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen in Purmerend en Hoorn. In 2015 is zij als kandidaat-notaris gaan werken bij Sterel c.s. Notariaat, Estate Planning & Mediation met als specialisatie familierecht en estate planning. Sinds 2016 is zij toegevoegd notaris.

Mail Rekha via rrambali@sterelcs.nl.

Mr Suzanne Francisca Mokken

Mr. Suzanne Francisca Mokken

Mr Suzanne Mokken is in 1990 begonnen als kandidaat-notaris bij notariskantoor mr. Sypkens te Amsterdam. Zij werkte tien jaar bij notariskantoor mr. A.J. Gitzels en opvolgers Akkermans Meuleman te Uithoorn. Van 2002 tot 2017 zette zij haar talent in bij notariskantoor mr. A. Engelbracht te Loenen aan de Vecht. Sinds september 2017 werkt zij als kandidaat-notaris bij Sterel c.s. Abcoude.

Mail Mariamne via smokken@sterelcs.nl.

Mariamne E.C. Kuipéri

Mr. Mariamne E.C. Kuipéri
Of counsel

Mariame is in 1999 haar loopbaan als kandidaat-notaris begonnen bij CMS Derks Star Busmann in Amsterdam met als specialisatie ondernemingsrecht. 2004 is zij als kandidaat-notaris gaan werken bij Sterel c.s., Notariaat, Estate Planning & Mediation met als specialisatie ondernemingsrecht. Mariamne is van 2009 tot en met 2014 als notaris aan Sterel c.s. verbonden geweest. Thans is Mariamne als “of counsel” voor Sterel c.s. beschikbaar.

Mail Mariamne via mkuiperi@sterelcs.nl.

Call Now Button