Jan Derkman verlaat Sterel Notarissen

0
750
Jan Derkman, bedankt!
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Vanaf 1 mei verlaat onze collega, Jan Derkman van ons kantoor in Abcoude, Sterel Notarissen. Wij willen hem bedanken voor al die jaren trouwe dienst.

Jan Derkman, een prettige collega bij Sterel Notarissen

Wij bedanken graag namens al onze collega’s Jan Derkman voor zijn bewezen diensten. We hebben bij Sterel Notarissen in Abcoude altijd prettig samengewerkt. Daarnaast feliciteren we Jan met het feit dat hij na zo veel jaren voor zichzelf gaat beginnen. Succes Jan!

Dezelfde service als in Abcoude, nu in Amsterdam Zuidoost en Uithoorn

Met het vertrek van Jan Derkman komt ook het vertrek van Sterel Notarissen uit Abcoude. Dat betekent natuurlijk niet dat onze service zal veranderen. Sterker nog, we bieden je nog steeds onze notariële service in onze vestigingen in Amsterdam Zuidoost en Uithoorn. Dezelfde kwaliteit als in Abcoude, nu slechts vijf minuten verder in Amsterdam Zuidoost en Uithoorn. Kortom, in en rondom de gemeente De Ronde Venen blijf je van harte welkom bij Sterel Notarissen. Vraag gratis een vrijblijvende concurrerende offerte op bij Sterel Notarissen voor maatwerk!

Kijk ook naar onze goedkope online notarisservices, exclusief in uw regio

Voor een tarief dat tot de laagste tarieven in de markt behoort, kunt u in Amsterdam Zuidoost en Uithoorn ook gebruik blijven maken van onze goedkope online notarisservices: ING notarisservice (NL Notariaat), Nationale Notaris, Hema notarisservice, Nu Notariaat, DoeHetZelfNotaris (DHZN), Ligo en Erfrechtplan. Wij bieden deze goedkope notarisservices exclusief aan voor Amsterdam Zuidoost en omstreken, Uithoorn en omstreken alsmede voor de daarnaast gelegen regio’s. Voor een akte goed(koop) en snel gaat u naar Sterel!