Sterel Notarissen ook AFC vriendelijk bedrijf

0
1005
Sterel Notarissen AFC vriendelijk bedrijf
⏰ Leestijd: < 1 minuut

In 1986 werd door het AFC (Amsterdamsche Football Club) bestuur een samenwerkingsverband gezocht met het bedrijfsleven met als doel op basis van continuïteit extra financiële middelen te verschaffen om AFC als topamateurclub te kunnen laten voortbestaan.

Dat resulteerde in een groep AFC Vriendelijke Bedrijven, die hun naam aan de vereniging verbonden. Inmiddels is dit instituut niet meer weg te denken binnen de vereniging en zou zonder de financiële steun van diverse bedrijven talloze zaken niet gerealiseerd kunnen worden.

Al jaren geen shirtsponsor

Ook wij zijn voor het seizoen 2016-2017 een ‘AFC vriendelijk bedrijf’ geworden. Dit is alleen weggelegd voor zeer gerenommeerde bedrijven, die over het algemeen hun roots hebben in het Amsterdamse. AFC staat momenteel bovenaan in de nieuwe tweede divisie en is de mooiste voetbalclub van Amsterdam en de enige voetbalclub (voorheen had FC Barcelona dat ook, maar tegenwoordig dus al lang niet meer) die al jaren geen shirtsponsor heeft! Het mooie clubtenue wordt derhalve niet ontsierd met allemaal reclame.

Kijk voor meer informatie op www.afc.nl.