Van Lenning Notariaat is verplaatst van Amstelveen naar Amsterdam-Zuidoost

0
27
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Per 1 november 2023 is het protocol en de bijbehorende dossiers van voormalig notaris mr. S.M. Van Lenning van Van Lenning Notariaat definitief toegevoegd aan het protocol van Mr F.R. Sterel in Amsterdam. Daarbij is het kantoor van Van Lenning Notariaat in Amstelveen verplaatst naar de Paasheuvelweg 26 in Amsterdam-Zuidoost, waardoor ook het voormalige team van Van Lenning Notariaat is samengevoegd met ons Amsterdamse team.

Door die bundeling van krachten en kennis onder één dak, kunnen we de cliënten van het voormalige kantoor van Van Lenning Notariaat nog betere en gespecialiseerde dienstverlening op het notariële vlak bieden. Wij heten alle cliënten van het voormalige kantoor Van Lenning Notariaat dan ook van harte welkom.

Of het nu gaat om familierecht, onroerend goed, estate planning of ondernemingsrecht, wij streven ernaar om u heldere en effectieve oplossingen te bieden.

Contact

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Het nieuwe kantooradres voor de cliënten van het voormalige kantoor van Van Lenning Notariaat is Paasheuvelweg 26 in Amsterdam-Zuidoost op circa 10 minuten rijafstand van zowel het laatste adres aan de Professor Bavincklaan in Amstelveen en het voorlaatste adres aan de Oranjebaan in Amstelveen. U kunt ons telefonisch bereiken op 020 – 5646 100 of per e-mail via info@sterelcs.nl.

Wij kijken ernaar uit u van dienst te zijn en uw vertrouwde partner te zijn voor al uw notariële kwesties. Voor een akte goed en snel gaat u naar Sterel Notarissen.